Julkisesti nähtävillä on nyt verkko-osallistuminen.fi

IMG_9541

Tervetuloa uudistettuun blogiini!

Viiden vuoden blogiuran jälkeen halusin uudistaa ilmettä ja rakennetta. Kesän aikana (jäätelönsyönnin lomassa) olen askarrellut sivuston uuteen kuosiin ja järjestykseen. Samassa rytäkässä blogin vanha nimi, ”Julkisesti nähtävillä”, jää historiaan ja sivuston nimi on yksinkertaisesti verkko-osallistuminen.fi.

Aiemmin kirjoitetut artikkelit on nyt järjestelty uusiin kategorioihin, jotka löytyvät ylävalikosta. Työkalujen alta löytyy erilaisiin verkko-osallistumisvälineisiin ja menetelmiin liittyviä artikkeleita, Osallistumisen tarkoitus -otsikon alle on linkitetty erilaisia käyttötapoja ja -tarkoituksia. Osallistumisen kehittäminen -osio liittyy sanan mukaisesti menetelmien ja työkalujen kehitystyöhön. Uutena osiona löytyy myös otsikko Palvelut, jonka alla kerron, minkälaisissa aiheissa minulta voi saada asiantuntija-apua.

Toivon, että uudistus miellyttää ja auttaa sinua löytämään sivuston sisällöt paremmin. Otan mielelläni vastaan palautetta uudistuksesta. Voit jättää kommentin tähän blogiin tai Facebookin puolelle tai lähettää palautetta yhteydenottolomakkeella.

Mukavaa kesän jatkoa ja tavataan taas täällä verkossa ainakin!

2 vastausta artikkeliin “Julkisesti nähtävillä on nyt verkko-osallistuminen.fi

  1. Hienoa Pilvi! haluaisin jopa tehdä yhteistyötä kanssasi, siis sen kultt ymp tutkimukseni kanssa. esim. millaisia kommentteja, millaista ”puhetta”, diskurssia voisi hahmottua Muistojen Nikkilästä…
    Ja sitten haluttais jotenkin tehdä jotain ihan omalla maalle= Lapualla – saiskohan täällä ihmisiä merkkaamaan ”muistojaan” kartalle esim. Vanhasta Paukusta?
    – ikävä kun et ehdi mukaan ens viikolla 🙂 mutta nähdään muuten!

    1. Kiitos Helena! Palataan ehdottomasti yhteistyökuvioihin. Muistojen Nikkilästä tulee varmasti mielenkiintoisia tuloksia diskurssinäkökulmaasi, ja miksei muistojen kartoitus Lapuallakin onnistuisi. Valokuvat ovat kyllä hyviä muistojen herättelijöitä, eikä niiden tarvitse olla edes vanhoja kuvia, jos esittävät vanhoja rakennuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *