Paras argumentti voittakoon?

Hesarin sivuilla voi nyt antaa keskustelukommenteista tarkempaa palautetta. Lehti on lisännyt keskustelupalstalleen uuden toiminnon, argumenttien arvioinnin. Sen lisäksi, että voit ilmoittaa olevasi samaa tai eri mieltä, voit myös arvioida, onko mielipide hyvin vai huonosti argumentoitu.

Helsingin Sanomien sivustolla verkkokeskustelussa voi arvioida myös argumentteja. (Kuva hs.fi-sivustolta 23.1.2013)
Helsingin Sanomien sivustolla verkkokeskustelussa voi arvioida myös argumentteja. (Kuva hs.fi-sivustolta 23.1.2013)

Mielenkiintoinen pieni uudistus. Ainakin itse antaisin mielelläni pisteitä hyvistä argumenteista. Toivottavasti Hesari seuraa argumentti-painikkeiden mahdollisia vaikutuksia. Nähtäväksi jää, muuttuuko esimerkiksi keskustelun ja argumentoinnin taso tai lukijan kokemus, vai jääkö tämä vain hassuksi lisänappulaksi sivustolle.

Argumenttien arviointi voisi antaa uudenlaisen näkökulman myös maankäytön suunnittelun tiimoilta käytäviin keskusteluihin. Siitä voisi olla apua kommenttien analysoinnissakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *